Kiertotalous

Väliaikainen kylmäketju myymäläuudistuksessa – Force minimoi hävikin

Myymäläuudistukset voivat aiheuttaa haasteita kylmäketjun ylläpidossa, johtaen pahimmillaan merkittävään ruokahävikkiin. Force on kehittänyt ratkaisuja, jotka takaavat kylmäketjun keskeytyksettömän toiminnan myymäläremonteissa, vähentäen näin hävikkiä ja säästäen kustannuksia.

Miksi kylmäketjun ylläpito on kriittistä myymäläuudistuksessa?

Kun myymälän kiinteät kylmälaitteet uusitaan, on tärkeää, että tuotteiden säilytyslämpötilat pysyvät jatkuvasti asianmukaisina. Force on ratkaissut asian tarjoamalla asiakkailleen liikuteltavia väliaikaisia kylmälaitteita. Nämä laitteet toimitetaan asiakkaan tiloihin juuri silloin, kun tarve on suurin, eli vanhojen laitteiden vaihdon aikana. Tämä strategia varmistaa, että myymäläuudistus ei keskeytä kylmäketjua ja vanhojen kylmälaitteiden purku sekä uusien laitteiden asennus on helpompi aikatauluttaa myymälän muuhun remonttiin sopivaksi.  

Väliaikaisten kylmälaitteiden hyödyt

Force varmistaa, että väliaikaiset kylmälaitteet ovat paikalla oikeaan aikaan ja ne ovat välittömästi käyttövalmiita. Näin kylmäketju säilyy ehjänä kunnes uudet, pysyvät kylmälaitteet ovat asennettu ja otettu käyttöön. Tämän järjestelyn ansiosta elintarvikkeet eivät pilaannu ja ruokahävikki minimoidaan tehokkaasti.

Forcen rooli kylmäketjun hallinnassa ja myymäläuudistuksissa

Force ei ainoastaan toimita väliaikaisia kylmäratkaisuja, vaan tarjoaa myös kokonaisvaltaista projektinhallintaa ja logistiikkasuunnittelua, varmistaen, että kaikki toimenpiteet toteutetaan sujuvasti ja aikataulussa. Tämä lähestymistapa minimoi häiriöt sekä henkilökunnan että asiakkaiden näkökulmasta ja tukee liiketoiminnan jatkuvuutta myymäläuudistuksen aikana.

Kaikissa remonteissa ja uudistuksissa keskeistä on suunnittelu ja ajoitus. Oikein ajoitetut toimet tukevat liiketoiminnan jatkuvuutta myös muutostöiden aikana. Forcen toimittamien väliaikaisten kylmäratkaisujen ansiosta myymälät voivat jatkaa toimintaansa normaalisti myymäläuudistuksen aikana.

Force on sitoutunut tarjoamaan ratkaisuja, jotka tukevat kestävää kehitystä ja auttavat asiakkaita saavuttamaan liiketoimintatavoitteensa ympäristöystävällisellä tavalla. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja siitä, miten hoidamme myymäläuudistukseksi myymälän toimintaa, kylmäketjuja ja asiakkaita häiritsemättä.