Myymäläuudistus

Prisma Forssan historian suurin uudistus valmistui

Forssan Prisma on kokenut historiansa merkittävimmän uudistuksen, ja Force on hoitanut merkittävää roolia hankkeen toteutuksessa ja projektinjohdossa.

Prisma Forssan myymäläpohja on suunniteltu S-ryhmän viimeisimmän asiointia sujuvoittamaan luodun Prisma-konseptin mukaan.  

Uuden konseptin mukaisiksi uusittiin mm. makeisosasto ja kauneus- ja hyvinvointi-osasto. Lastenmaailma rakennettiin uusiksi ja urheiluosaston valikoima laajeni merkittävästi. Asiakaskunnan ja henkilökunnan toiveita kuunneltiin valikoiman ja kaupan toimintojen osalta herkällä korvalla.

Jatkossa asiakkaille on tarjolla mm laaja valikoima valmista ruokaa, sushipiste ja leipomo, jotka tarjoilevat tuoreita ja paistettuja herkkuja ja leivonnaisia. Henkilökunnalla on käytössään modernit taukotilat ja ergonomisilla korkeussäädettävillä pöydillä varustetut kassapisteet.  

Force merkittävässä roolissa uudistuksessa

Force vastasi koko Prisman uudistushankkeen aikataulun suunnittelusta, joka kattoi kaupan jokaisen osa-alueen aina päivittäistavaroiden, kylmäkalusteiden, laitteiden ja koneiden uusinnasta, teollisten kalusteiden ja kassakalusteiden uusinnasta lattioiden hiontaan sekä ruokatorin rakentamiseen. Forcen asiantuntijuus ja kokemus suurten projektien läpiviennistä varmistivat, että kaikki uudistustyöt etenivät suunnitellusti, tehokkaasti ja säännösten ja työturvallisuusvaatimusten mukaisesti.

Tiivistä yhteistyötä pääurakoitsijan kanssa

Vaikka pääurakoitsija vastasi myymälän seinien ja muiden rakenteellisten elementtien uusimisesta, Forcen vastuulla oli projektin aikataulujen laadinta ja kaikkien urakan osapuolten toimien koordinointi. Tämä sisälsi myös tiiviin yhteistyön pääurakoitsijan ja alihankkijoiden kanssa, varmistaen, että kaikki osapuolet työskentelivät yhteen saumattoman ja onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi.

Uudistus tehtiin myymälän toimintoja häiritsemättä - kaupankäynti jatkui normaalisti

Keskeinen tavoite kaiken kokoisissa myymäläuudistuksissa on viedä projekti läpi niin, että myymälä voi toimia uudistuksen aikana mahdollisimman normaalisti. Tarkka aikataulutus ja tehokas projektinhallinta minimoi asiakkaiden ja henkilökunnan kohtaamat haitat, ja uudistuksen edetessä myymälä palvelee asiakkaita koko ajan paremmin.

Uudistuneen Prisman avajaisia vietettiin huhtikuussa 2024, jolloin asiakkaat pääsivät ensi kertaa kokemaan uuden, modernin ja energiatehokkaamman myymälän. Force on ylpeä voidessaan olla osa tätä merkittävää projektia, joka ei ainoastaan parantanut tilojen estetiikkaa ja toiminnallisuutta, vaan teki Prisma Forssasta kokonaisuudessaan entistä ympäristöystävällisemmän ja paremmin asiakkaiden toiveita vastaavan myymälän.

--

Lue lisää Prisman uudistuksesta Osuuskauppa Hämeenmaan sivulta.