Elinkaaripalvelut

H2O4U ja Force aloittivat kunnossapitoyhteistyön

Force ja Lahdessa toimiva vedenpullottamo H2O4U ovat solmineet pullottamon kunnossapitoa koskevan yhteistyösopimuksen. Kunnossapitosopimus tähtää pullottamon prosessien häiriöttömään toimintaan ja laitteiden käyttökatkoksia ennaltaehkäisevien kunnossapitoprosessien käyttöönottoon.

Ohjelmassa määritellään pullottamon kunnossapidon kannalta kriittiset tekijät, joihin kunnossapidon toimet tulee kunkin laitteen ja prosessin kohdalla kohdentaa. Hankkeen keskiössä on myös kunnossapitojärjestelmän käyttöönotto.

Liiketoimintajohtaja Jari Korhonen Forcen Elinkaaripalveluista on toteuttanut lukuisia ennakoivan kunnossapidon ohjelmia suurille elintarviketeollisuuden toimijoille.

"Ennakoiva kunnossapito on avainasemassa, kun haluamme taata pullottamon laitteiden jatkuvan ja tehokkaan toiminnan. Yhteistyön tavoitteena on luoda toimivat ja selkeät toimintamallit, joilla varmistetaan, että pysymme aina askeleen edellä mahdollisia ongelmia," toteaa Jari.

H2O4U:n tehdaspäällikkö Juho Larkio lisää: "Kunnossapitoprosessien kehittäminen on elintärkeä tehtaamme liiketoiminnan ja kasvavan tuotannon osatekijä. Forcen asiantuntemus auttaa meitä ylläpitämään korkeaa laatua, parantaa laitteiden käyttöastetta ja tuotannon ennustettavuutta. Hyvin toteutettu kunnossapito on yksi avaintekijä, jolla mahdollistamme tuotannollisten tavoitteidemme saavuttamisen."

Seuraa meitä LinkedIn:ssä saadaksesi lisätietoja tämän mielenkiintoisen kunnossapitoprojektin etenemisestä ja muista ajankohtaisista uutisistamme!