Lifecycle services

Lisää rautaista osaamista Force Elinkaaripalvelujen tiimiin

Force Elinkaaripalvelut on saanut uuden vahvistuksen, kun Roy Elovaara liittyy tiimiin kunnossapidon asiantuntijaksi. Roy tuo mukanaan yli 30 vuoden kokemuksen elintarviketeollisuuden markkinajohtajan palveluksesta, jossa hän on toiminut kunnossapidon johto- ja asiantuntijatehtävissä. Roy tuntee läheltä elintarviketeollisuuden haasteet ja hänen erityisosaamistaan on etenkin ennakoivan kunnossapidon ja ennakkohuoltosuunnitelmien kehittäminen, projektien vetäminen ja hallinta aina valvontaan saakka. Nämä ovat elintarviketeollisuuden tuotantoprosessien sujuvan toiminnan ja korkealaatuisen lopputuotteen varmistamisen kannalta kriittisiä osaamisalueita.

Laaja-alainen ennakoivan kunnossapidon huippuosaaja

Roy itse kuvaa kokemustaan elintarviketeollisuuden korkeakouluna, jossa laatu ja elintarviketurvallisuus ovat kaiken keskiössä.  ”Näitä tärkeitä oppeja, joita olen saanut toteuttaa ja kehittää, tulen jatkossa viemään systemaattisesti eteenpäin myös Force Elinkaaripalveluissa.”

Royn hyppääminen Forcen kelkkaan merkitsee valtavaa mahdollisuutta myös Forcen asiakkaille. Royn laaja-alainen kokemus ennakoivasta kunnossapidosta, sekä hänen tiimityöskentelytaitonsa, vahvistavat Forcen kykyä tarjota elintarviketeollisuuden toimijoille parasta mahdollista tukea. Forcen palveluiden kautta Roy voi nyt hyödyntää osaamistaan ja tuoda alan parhaat käytännöt laajemmin muiden yritysten käyttöön.

Visiomme: Laatu ja jatkuvuus etusijalla

Forcella olemme aina uskoneet, että huippuosaajat tekevät yrityksistä parhaita. Royn mukaantulo vahvistaa entisestään kykyämme palvella asiakkaitamme ennakoivassa kunnossapidossa ja laatujärjestelmien ylläpidossa. Laatu, johon jokainen toimenpide tähtää, on kaiken toiminnan ytimessä. Kuten Roy itse totea: "Kaikki ratkaisut, mitä tehdään tehtaan sisällä, kulminoituvat aina laatuun. Elintarviketurvallisuus kulkee käsikädessä laadun kanssa."

Force toimii elintarviketeollisuuden arvoketjussa valmistuksesta kauppoihin ja suurkeittiöihin saakka. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota kunnossapidon palveluja entistäkin vahvemmalla tiimillä. Kerromme pian lisää kuulumisia, joten pysykää kanavalla!