Lifecycle services

Forcen Elinkaaripalvelut: esittelyssä Toni Koivisto

Forcen elinkaaripalveluissa toimii kunnossapidon asiantuntijana kokenut osaaja Toni Koivisto. Tonilla on pitkä kokemus erilaisista elintarviketeollisuuden kunnossapidon tehtävistä ja kohteista eri toimijoiden palveluksessa.

Tonilla on vahva osaaminen elinkaaren eri vaiheissa olevista elintarviketeollisuuden prosesseista ja erityistarpeista. Elintarviketurvallisuuden lisäksi Tonin huippuosaamiseen kuuluu mm. kunnossapitojärjestelmien käyttöönotot ja järjestelmien tehokas käyttö elintarviketeollisuuden kunnossapitoprosessien kehittämisessä.

Tonin osaamista on hyödynnetty useiden merkittävien toimijoiden palveluksessa ja hänen käsialaansa on esimerkiksi yhden maailman moderneimman elintarviketehtaan ennakkohuoltojärjestelmän rakentaminen. Tällä hetkellä Toni työskentelee Forcen yhteistyökumppanien Senson Oy ja H2O4UOy:n  kunnossapidon parissa kehittäen ja hoitaen ennakoivan kunnossapidon toimintamalleja. Hankkeiden keskiössä on elintarviketurvallisuuden, tehtaiden toimintavarmuuden ja tuotantotehokkuuden parantaminen sekä hävikin ja hiilijalanjäljen vähentäminen. Niitä toteutetaan yhdessä asiakkaan kanssa valitulla kunnossapidon strategialla.

"Toimivaan kunnossapidon konseptiin vaikuttaa olennaisesti tehtaan koneiden ja laitteiden elinkaaren eri vaiheet. Nämä on ehdottomasti otettava huomioon suunnitellessa tehtaan ennakoivan kunnossapidon toimia. Kun lisäämme tähän vielä vihreän kunnossapidon elementit niin olemme edelläkävijän tasolla niin tehtaan toiminnan kuin vastuullisuuden mittareilla arvioituna”, kertoo Toni.

Forcen elinkaaripalveluiden kautta Tonin osaaminen on hyödynnettävissä mitä erilaisimmissa tehtaissa ja kohteissa sillä kunnossapidon lainalaisuudet ovat kaikkialla samat – vain laitteiden elinkaari on usein merkittävin muuttuja.  

Force toimii elintarviketeollisuuden arvoketjussa valmistuksesta kauppoihin ja suurkeittiöihin saakka. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota ennakoivan kunnossapidon palveluja jatkuvasti vahvistuvalla tiimillä. Kerromme pian lisää kuulumisia, joten pysykää kanavalla!